Priveste cerul

Priveste cerul

Opreste-te din tot ce faci, iesi pe fereastra si … priveste cerul! Lasa tot, ia-o de nebun prin parc, pe strazi, pe alei, pe poteci si bucura-te de aer.

Ai un smartphone? Ai instalat Facebook, WhatsApp, Yahoo si alte aplicatii pentru socializare? C….-te pe ele!
Daca tot ai smartphone  cauta in agenda si suna pe cineva cu care n-ai mai vorbit de mult. Suna-ti prietenii, dusmanii, colegii, parintii, suna-i pe toti si iesiti impreuna undeva in natura.

Pleci peste tot cu laptopul doar asa ca ai nevoie sa mai faci o prezentare, un raport sau pur si simplu pentru a-l avea la tine? Chiar ai nevoie de el sa-l cari si in weekend?

Propun ca de maine pe langa geanta cu laptopul sa iei dupa tine o sacosa cu 2-3 kg de cartofi. Nu pentru ca ai vrea sa-i gatesti ci pur si simplu sa ai altceva inutil dupa tine. Cara-i la birou, in parc, in concediu. Bucura-te de povara lor! Sunt ai tai si poate te scapa dintr-o situatie limita! Poate ai nevoie sa-i gatesti urgent! Imagineaza-ti ce s-ar intampla daca ai vrea sa-i mananci dar nu i-ai avea langa tine!

Citesti acest scurt articol de pe smartphone sau tableta?

Nu-mi spune ca tocmai te-ai cazat la hotel, pensiune sau cabana dar ai pornit imediat laptopul sa vezi ce mailuri ai mai primit.
Ti-a recomandat cineva acest articol? Te pune pe ganduri? Iesi…acasa!

Consideri util acest articol? Da-i un share! Multumesc.

fashiondays.ro

About the author /


Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.