Dino Parc Rasnov

Am fost la Dino Parc Rasnov! In mare, copilul a fost incantat si asta conteaza cel mai mult desi povestea este una tipica lucrului aproape bine facut.

Cum ajungi la Dino Parc Rasnov?
Aici apare misterul! Dino Parc a fost promovat doar la radio si probabil pe net dar outdoor nu s-a facut nimic. Evident toata lumea stie unde este Rasnov dar nimeni nu stie unde este parcul cu dinozauri. Toti stiu ca e pe undeva, ca s-a deschis!

Asta este primul lucru care nu mi-a placut despre Dino Parc. Eu as promova foarte mult si pe outdoor, as pune indicatoare in fiecare intersectie. Un dinozaur, un steag, o sageata, orice care sa te ia de la intrare in Rasnov si sa te duca pana in casele de bilete.

Ajuns la baza cetatii Rasnov am dat de o mare inghesuiala de masini, autocare, oameni pe jos, oameni pe sus, toti pe drum… nu inainta nimeni. Cat ma bucuram ca am scapat de oras, de semafoare si de ambuteiaj…. 🙂 Aici, toata lumea, incurca pe toata lumea. Cu chiu cu vai am parcat undeva unde si eu mi-as da amenda pentru nesimtire. Am luat-o la pas catre „trenuletul” de sub cetate. Coada mare, imbulzeala, nebunie. Intreb un nene cu legitimatie daca a auzit ceva de parc si ne explica ca putem ajunge si pe jos, urcand spre cetate. Practic Dino Parc este la 5 minute de urcat pe jos in drectia Cetate. Subliniez ca nici macar aici (jos la trenulet) nu gaseai un indicator catre Dino Parc.

Dino Parc Rasnov

La intrare in Dino Parc te asteapta o coada, dar nu de dinozaur. Forofota, agitatie, 10 randuri si…asteptare. Unii intra, altii ies, altii asteapta pe cineva fix in usa si tot asa.

Cat costa un bilet la Dino Parc Rasnov?
Pretul unui bilet pentru adult este de 28 de lei. Un copil scoate din buzunarul parintelui 22 de lei dar poate intra gratuit daca este mai mic de 3 ani.
Haosul de la intrare este cauzat de proasta organizare a parcului. Nu poti avea o singura intrare/iesire pentru „enspe” sute de turisti. Pretul biletului este „piperat”.

Magazin Dino Parc Rasnov

Ce vezi la Dino Parc Rasnov?
Dino Parc este foarte bine venit atat ca atractie cat si financiar. Sper ca banii incasati sa nu intre doar in buzunarele cuiva/firme din Cipru, ci sa se regaseasca pe alocuri si prin Rasnov. Este nevoie!

Harta Dino Parc Rasnov

Dinozaur Dino Parc Rasnov

Dinozaur Dino Parc Rasnov

Pe langa plimbarea pe alei, aici la Dino Parc te mai poti catara prin copaci, „te dai” cu tiroliana, poti chiar sa mananci la resaurantul (amplasat cam prost) de langa intrare/iesire. Cu siguranta una dintre cele mai mari atractii ale parcului este reprezentata de vulcan. Vulcanul simuleaza si cutremurul generat de eruptie. Merita incercat. Mergeti la vulcan! 🙂

Vulcan Dino Parc Rasnov

Ce nu mi-a placut la Dino Parc Rasnov?
– Consider ca dezvoltatorul s-a grabit cu deschiderea si urmareste recuperarea rapida (prin pretul biletelor) a investitiei desi nu au finalizat parcul. Spun asta pentru ca exponatele erau „pazite” de niste scanduri peste care toata lumea sarea iar pe alocuri am vazut cabluri electrice izolate cu banda. NU se face asa ceva intr-un loc frecventat de copii.

– Lipsa semnalizarii parcului; Eu as pune indicatoare inca din Predeal! O butaforie (un dinozaur mare) un mesh, macar un banner intre stalpi. Orice!

– Proasta organizare din „parcare”;

– Haosul de la intrare/iesire. Accesul trebuie separat de iesire iar magazinul de suveniruri l-as muta cumva pe exterior cat sa separ fluxurile de oameni!

Magazin Dino Parc Rasnov

ATENTIE, daca ajungi cu plodul la Dino Parc Rasnov, nu-l lasa sa se catere pe bietul animal din fibra de sticla. Lasa dinozaurii si generatiilor viitoare!

Consideri util acest articol? Da-i un share! Multumesc.

About the author /


Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.