De unde cumperi vbucks pentru Fortnite?

Vroiam de mult sa scriu un articol despre cum poti cumpara vbucks (pentru Fortnite) in siguranta fara a lasa cardul pe mana copilului.

In plina criza Covid-19 am realizat ca investitiile in jocuri au crescut simtitor. Copiii stau mai mult in casa, nu au presiunea scolii iar timpul petrecut online este mai mare.

Evident ca unul dintre jocurile favorite ale copiilor (si nu numai) este jocul Fortnite de la EpicGames. Vbucks-ul reprezinta „moneda virtuala” cu care poti cumpara battle pass-uri, skin-uri, dansuri, etc.

Cea mai simpla metoda de a cumpara vbucks este evident… cardul bancar. Cardul se ataseaza la contul de PlayStation, este memorat si nu trebuie decat sa apesi „Buy/Cumpara”. Eu nu sunt fan carduri pe platforme. In primul rand copilul poate cumpara pana la golirea soldului iar dupa asta apare si paranoia vis-a-vis de colectarea datelor bancare de catre diferite jocuri „gratuite”.

Cumva am reusit sa depasesc frica de carduri (plati online) de cand utilizez Virtual Card pe care-l sterg cu usurinta din aplicatie si generez altul nou. Si daca mi-ai colectat datele cardului (prin phishing) din PC/PS4 sau smartphone, pot genera un alt card cu care sa fac cumparaturi in siguranta.

Cel mai sigur mod prin care cumperi vbucks ramane cardul Sony PlayStation (alimentare portofel).
ATENTIE – NU vorbim de abonamentul (cardul) Play Station Plus.

Card abonament PlatStation Romania

Gasesti in magazine un card cu valoare fixa (100 RON sau 250 RON) care contine un cod alfanumeric ce trebuie introdus in PS Store ca si Redeem codes. Este mult mai sigur asa pentru ca poti controla cati bani cheltuie copilul, poti face cadou un card Play Station/alimentare portofel iar datele bancare raman in siguranta doar pe site-ul din care-ti faci cumparaturile si departe de naivitatea copiilor.

Daca esti „paranoia extrem” si lucrezi doar cu cash poti cumpara cardul PS direct din magazinele mari (Flanco, Altex, Cora, etc).

Consideri util acest articol? Da-i un share! Multumesc.

fashiondays.ro

About the author /


Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.