Bratara Fitness Garmin Vivosport, GPS, Large

Dețin de 2 săptămâni brățara Fitness Garmin Vivosport Large size. Înca de la inceput pot spune că sunt foarte mulțumit de acest produs. Am analizat mai multe produse (branduri) dar până la urmă am decis să merg pe Garmin Vivosport pentru că are și GPS Activity Tracker.

Comparând GPS-ul de pe telefonul mobil cu cel de pe brățară am constatat cu surprindere că cel de pe Garmin are acuratețe mult mai bună deși brățara este mult mai mică (tehnologic vorbind). Până să am brățara foloseam GPS-ul de pe un Samsung S8 pentru a monitoriza traseul pe Strava iar rutele erau ușor oscilante când mergeam pe jos. Părea că sar de pe un trotuar pe altul pe bulevarde destul de largi.

Foarte important!
Recomand instalarea aplicației Garmin Connect (trebuie să-ți faci cont) pentru a avea acces la toate informațiile monitorizate de brățară. Ulterior poți sincroniza contul de Garmin cu cel de Strava. Am ales să folosesc și Strava pentru că are foarte multe challenge-uri și sunt mai motivat în felul ăsta.

Am gasit-o pe eMag la 300 de lei (la promoție) dar prețul urcă si pâna la 750 lei (depinde de cine o vinde). Am ales mărimea L (Large) și te sfătuiesc să ai in vedere acest aspect când cumperi un astfel de device.

Ce-mi place la Garmin Vivosport?
Faptul că este un produs compact din materiale de bună calitate și combină cu succces funcțiile unui smartwatch (notificări sms, email, whatapp, calendar, etc) cu o brățară fitnes prin care pot monitoriza activitățile zilnice.

Ce nu-mi place la Garmin Vivosport?
– nu reușește să numere bine etajele urcate pe scări sau cel puțin n-am știut eu cum să-l setez;
– este destul de dificil să dai dubluclick pe ecran pentru a ieși din pauză;

– Antrenati-va in interior sau utilizati functia GPS integrata pentru a monitoriza cu precizie activitatile in aer liber;
– Include instrumente de monitorizare a pregatirii fizice, precum valoarea VO2 max. si estimari ale varstei de fitness;
– Functia de monitorizare a nivelului de stres pe intreaga durata a zilei va permite sa fiti la curent cu raspunsul corpului dvs. la potentiali factori de stres;
– Beneficiaza de un afisaj color Garmin Chroma Display intotdeauna activ si un profil subtire;
– Beneficiati de functii conectate precum notificarile inteligente, LiveTrack si altele;
– Durata de viata a bateriei: pana la 7 zile in mod ceas inteligent; 8 ore in modul GPS.

Consideri util acest articol? Da-i un share! Multumesc.

fashiondays.ro

About the author /


Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.