Reclama la Toortitzi – Gurile capsate

Cred ca reclama de la Toortitzi – Gurile capsate a fost gandita si produsa de aia de-au facut si super mega productia cu mortul de se scoala din cosciug. Am mai avut reclame idioate dar asta le intrece pe toate.

Nu inteleg cum si cine a gandit acest scenariu dar si cum a trecut de marketing. Serios. Domnule scenarist, daca maine copilul tau vine acasa cu niste capse in bot ce-ai sa-i spui? Crezi ca e normal? Domnule/doamna marketing manager (desi nu cred ca aveti acest post la Alka), cum s-a dat ok-ul pe aceasta reclama de cacat?


S-au terminat ideile creative?
Pentru 1500 euro (fara tva) pot sa ofer un script genial si ai parte de o promovare eficienta. Cat a costat cacatul asta de reclama (script + fee agentie + casting + filmare + montaj)? Intreb asta pentru ca daca-mi adun 5 prieteni si filmam cu un telefon mobil putem obtine rezultate mult mai bune.

Consider ca orice reclama (tv, radio, presa scrisa, online) pot reprezenta un model pentru cei ce privesc. Daca-mi spui ca nu stiu ce dero face spuma fuchsia si spala cat ai zice peste iar eu dau iama in magazin si aleg acel produs, presupun ca exista riscul ca adolescentii sa-si capseze botul doar asa sa fie in trend cu Toortitzi.

Consideri util acest articol? Da-i un share! Multumesc.

Tagged with:     , ,
fashiondays.ro

About the author /


Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.