Prezentare smartphone UTOK 500Q HD

Prezentare UTOK 500Q HD/

Incerc sa prezint, pe scurt, noul meu telefon. UTOK 500Q HD pare sa fie o alegere inteleapta cand vine vorba de un smartphone capabil la un pret decent! Cautand ceva „ieftin si bun” am descoperit Smartphone UTOK 500Q HD cu procesor Quad Core, ecran OGS IPS de 5 inch si camera de 13 megapixeli.

Evident ca decizia de cumparare a fost luata dupa ce am studiat pretul in raport cu configuratia aparatului. Vroiam cat mai multe intr-un pret cat mai mic. Stiu ca nu se poate asa ca putearea financiara m-a impins catre acest produs. Comandat, platit, livrat, desfacut!

In cutia avem asa:
– Telefon Dual SIM UTOK 500Q HD
– Baterie Lithium Ion – 2000 mAh
– Incarcator (la priza) + cablu de date
– Casti
– Manual de utilizare

Telefonul are instalat initial Android 4.2 Jelly Bean dar dupa 10 minute de la deschidere i-am facut upgrade la Android KitKat 4.4. Actualizarea se descarca de pe site si se poate face in 5 minute. Pentru actualizare ai nevoie de un card micro sd. Eu am folosit unul de 4GB.

IMPORTANT – UTOK 500Q HD are garantie 5 ani! ATENTIE! Pentru a extinde garantia la 5 ani trebuie completat un formular disponobil prin aplicatia Garantie!
Dupa completarea formularului am primit prin email un certificat de garantie extins la 5 ani!

Telefonul arata super! Mi-a depasit asteptarile!
Pot spune ca pana in acest moment sunt multumit de el.

Pareri PRO:
– aspect exterior placut (design curat, materiale ok)
– camera 13MP
– Android KitKat 4.4
– garantie 5 ani
– Dual SIM
– memorie RAM 1GB
– PROCESORQuad cor
– Display luminos, raspunde ok, fara lag

Pareri CONTRA
– sunetul este usor infundat

Per total sunt multmit de alegerea facuta. Am inceput sa-l recomand prietenilor tocmai pentru ca il am si stiu ca poate!

Smartphone cu procesor Quad Core, ecran OGS IPS de 5 inch si camera de 13 megapixeliSmartphone cu procesor Quad Core, ecran OGS IPS de 5 inch si camera de 13 megapixeliSmartphone cu procesor Quad Core, ecran OGS IPS de 5 inch si camera de 13 megapixeliSmartphone cu procesor Quad Core, ecran OGS IPS de 5 inch si camera de 13 megapixeli

Nu ezita sa lasi un comentariu daca ai nevoie de ajutor sau alte intrebari.

Consideri util acest articol? Da-i un share! Multumesc.

fashiondays.ro

About the author /


Related Articles

Un comentariu

  1. Redactorul

    Cel mai mare dezavantaj al acestui telefon este memoria interna! Cei 4GB oferiti de producator sunt ocupati cu sistemul de operare in proportie de 65% iar dupa cateva update-uri nu mai ai spatiu de nimic! Am instalat doar 2 (doua) aplicatii dupa care nici mesaje nu mai puteam avea in telefon. Lipsa spatiu memorie!

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.