Parerea mea despre Kent NEOstiks for Glo

Kent NEOstiks for Glo

Gata, am terminat de testat dispozitivul Glo. Glo incalzeste tutunul special. Am fumat Kent NEOstiks mentolat.

intructiuni gloCum folosesti dispozitivul Glo impreuna cu tigarile Kent NEOStiks?
Scoti tigara din pachet, o apesi usor in dispozitiv, prin gaura superioara, dupa care apesi butonul central timp de aproximativ 3 secunde pana cand aparatul vibreaza usor, semn ca aparatul a inceput sa incalzeasca tigara. Din acest moment trebuie asteptat aproximativ 30 de secunde pentru ca tigara sa fie incalzita. Cand aparatul vibreaza scurt pentru a doua oara poti incepe sa fumezi. La inceput e usor ciudat sa duci la gura dispozitivul dar in timp te acomodezi cu el. Eu asa am patit.

„Durata” unei tigari poate varia intre 2 si 4 minute timp in care poti inhala pana la 20 – 25 fumuri. Spre finalul tigarii, aparatul vibreaza usor iar din momentul ala mai poti trage maximum 2-3 fumuri. Imediat ce „aparatul” se stinge, scoti tigara arsa si o arunci la gunoi. Nu o mai poti utiliza.

Atentie! Tigarile NEOStick se fumeaza doar cu dispozitivul glo, nu se aprind cu bricheta, nu se fumeaza in stil clasic.

Trebuie sa adaug ca tigarile NEOStick sunt de 3 tipuri: bright tobacco, fresh mix, citric mix. Mentionez ca eu am fumat doar Fres mix. Nu stiu ce gust sau ce miros au alte produse.

Ce mi-a placut la tigarile Kent NEOstiks?
– Pot spune ca m-a cucerit aroma puternica de mentol. Dar, atat! In prima parte a fumatului, gustul este aromat, „proaspat”, racoritor.
– Folosind dispozitivul glo poti „aprinde” a doua tigara imediat ce ai aruncat-o pe prima. Evident, trebuie sa astepti ca aparatul sa incalzeasca tigara. Din cate stiu, IQOS – dispozitivul concurentei, trebuie lasat la incarcat si dupa asta astepti iar pentru incalzirea tigaretei.
– Dispare mirosul de tutun din piele, haine, camera, etc

glo dispozitiv pentru Kent NeoStickCe NU mi-a placut la tigarile Kent NEOstiks?
– Aroma, gustul, mirosul din partea a doua a tigarii! Dupa ceva timp, ramane un gust ciudat.
E ca si cum ai rula tigari din ziar sau din hartie de caiet si ai incerca sa le fumezi. Sunt foarte departe de tigarile clasice. Mirosul ramane si in aparat asa ca-l simti chiar si dupa ce nu mai fumezi.

– Faptul ca tebuie sa duci tot aparatul la gura. Poate cand stai pe loc nu pare suparator dar cand conduci devine chiar incomod.

– NU-mi place ideea de a avea grija ca dispozitivul glo sa fie pus la incarcat. E suficient ca trebuie sa am grija de tableta, telefon sau laptop. Nu vreau sa-mi pun si tigarile la incarcat!

Pe mine nu m-au convins! Aparent poti fuma mai sanatos! Sunt tigari cu pana la 90% mai putine substante toxice.

Cu toate astea prefer sa fumez tigarile mele clasice (kent 8) sau sa nu mai fumez deloc.

Consideri util acest articol? Da-i un share! Multumesc.

fashiondays.ro

About the author /


Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.