O noua vacanta prin Booking.com

Concediu in Romania prin Booking.com

A venit septembrie (2019) si a pus punct vacantei. Tragand linie pot spune ca am avut parte de o noua vacanta reusita programata din timp prin www.Booking.com. In ultimii ani mi-am tot facut concediile planificand totul din timp, calculand rute si alegand o cazare de la care sa pot ajunge rapid la toate punctele de interes din zona respectiva fara sa mai apelez la o agentie de turism.

Anul trecut am avut un traseu ce a cuprins 4 hoteluri in Grecia si nu am intampinat probleme. Anul acesta am ales Romania pentru ca-mi doream de mult sa ajung la Salina Turda (Turda), in Cluj Napoca si prin imprejurimi. A fost o vacanta minunata in care ne-am bucurat de peisajele superbe din Romania. Ne-am cazat in Alba-Iulia de unde am plecat zilnic catre destinatiile dorite.

Vrei sa te cazezi mai ieftin prin www.booking.com?
Inregistreaza-te aici folosind link-ul meu si primesti inapoi 10% din valoarea sejurului.

Card virtual Mastercard - Revolut

Card virtual Mastercard – Revolut

Sunt situatii in care poti rezerva doar daca ai un card bancar. Din motive de securitate eu folosesc un card virtual generat din aplicatia Revolut. De ce un card virtual? Pentru ca pot sa-i dau dezactiveaza/activeaza ori de cate ori vreau sa fac o plata. In felul asta si daca ai intrat in posesia datelor de card, acesta nu este activ si nu poate opera tranzactii.

Sunt multe motive pentru care pot recomanda Revolut. Inregistrarea este gratuita doar ca trebuie sa faci o alimentare minima de 50RON in momentul in care incepi inregistrarea. Acesti 50 RON sunt ai tai, in contul Revolut si poti sa-i transferi/cheltui imediat ce ti-ai activat contul. Dupa inregistrare poti genera mai multe conturi in mai multe valute, cumperi valuta la un pret mai bun iar in concediu platesti direct in valuta respectiva, cu un singur card fizic, fara a mai exista comisioane de conversie.

De exemplu daca tu ai un cont Revolut pe care ai Euro si RON si trebuie sa platesti la un supermarket in Austria, atunci Revolut face plata din contul de Euro.

Poti obtine un card gratuit (Mastercard/Revolut) daca te inregistrezi folosind link-ul acesta.

Consideri util acest articol? Da-i un share! Multumesc.

fashiondays.ro

About the author /


Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.