Fete, droguri, accident si efect

Fete, droguri, accident si efect

Zilele trecute primesc un filmuleț în care văd 2 tipe aflate aparent în stare de șoc într-o mașină avariată la intrarea dintr-un mall din sectorul șase al Capitalei. Recunosc că nu știam dacă să fiu contrariat de reacția celor care filmau vis-a-vis de fetele aflate în mașina sau dacă să încep să râd/plâng de acestea. Pentru cei care nu au văzut filmulețul las mai jos dialogul dintre cel care filmează și tipa de pe locul din dreapta (vizibil în transă).

– Vă rog, nu sunați nicăieri, că în trei minute am plecat.
– În trei minute plecați? Dar ce-ai băgat? Injectabil? Ai băgat injectabil, nu?
– Te rog… în trei minute am plecat.
– În trei minute?
– Trei minute. Din clipa asta dacă în trei minute nu plecăm, chemați…
– Plecați cu mașina? Păi pornește-o, ia vezi!
– Chemați la poliție în trei minute dacă nu plecăm!
– Dar puteți să plecați cu mașina asta, nu e problemă.

După ceva timp apar articole și în presa de unde aflam…
„O șoferiță în vârstă de 26 de ani, aflată sub influența drogurilor, a accidentat o mașină aflată în parcarea unui magazin, anunță, joi seara, Brigada Rutieră a Poliției București. Tănăra a fost transportată la spital, iar polițiștii au deschis un dosar penal pe numele ei.”

Cumva ajung pe pagina de facebook a celui care a publicat filmulețul (nu știm dacă tot el a și filmat). Aici văd cum încep să curgă mesaje despre cât de bou e cel care a filmat în loc să ajute „sărmanele fete”. Printre cei care lasă mesaje apare inclusiv tipa „în 3 minute plecăm” care amenință în stânga și în dreapta cu „sala de judecată”.

Draga mea, tu trebuie să ajungi în sala de judecată. Ce-i drept pentru consum pentru că tu ai fost in dreapta dar colega ta (șoferul) trebuie să ia 5 ani cu executare (cel puțin) doar așa … pentru iresponabilitate/cretinitate (consum + urcat la volan) nemaipunând la socoteală daunele provocate.

De când este oare distractiv să te joc cu vieți de om?

Chiar așa. Ia spune-ne tu, făptură gingașă, de când este distractiv să te „spargi” ca vaca sau ca boul (depinde de caz) după care să te sui la volan? Pe noi cine ne protejează de cei ca tine? Pe mine nu mă interesează ce faci tu cu viața ta atâta timp cât modul tău de viață nu interacționează cu universul meu. Mergi in deșert și bagă în tine toate căcaturile din lume pentru că acolo nu ai cum sa rănești pe nimeni (cel puțin așa îmi place să cred). Când te trezești, suie-te in mașină și întoarce-te în siguranță la cei dragi.

Filtrând informația (droguri, volan, accident) îmi cam sare muștarul pentru că-mi aduc aminte și de alte accidente celebre și realizez că pe noi nu ne apară nimeni dar pentru ei este tot timpul cineva care să-i ajute, să-i salveze, să mușamalizeze.

Să ne reamintim de cazul Mario Iorgulescu. El este bine mersi prin Italia pentru că a fugit de resposabilități și de legea din România. Un alt „caz fericit” poartă numele Margherita Clejani care a declarat: „EU SUNT DE LA HOLLYWOOD, MAI ERA JOHNNY DEPP CU MINE ÎN MAȘINĂ!”

Consideri util acest articol? Da-i un share! Multumesc.

fashiondays.ro

About the author /


Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.