De unde cumpar Electroneum (ETN)?

Nu poti cumpara Electroneum (ETN) in mod direct. Poti schimba alte cryptomonezi in ETN si asta doar pe cateva site-uri. Electroneum nu este listat pe foarte multe site-uri. Urmeaza! Listarea pe cat mai multe exchangeuri v-a duce la cresterea pretului.

Din acest motiv eu am considerat ca este oportun sa investesc in aceasta moneda. Nu investesc astazi cu gandul ca maine sunt bogat dar sper ca investitia mea sa genereze un profit bun peste 2-3 ani. Poate si mai rapid.

Eu am investit putini bani si prefer sa minez cu telefonul chiar daca sunt 10 ETN-uri pe zi.

Cum cumperi ETN?
Eu am cheltuit 500$ pentru a cumpara Etherum (ETH) pe care l-am schimbat in Electroneum (ETN).

Unde tranzactionezi ETN?
Sunt mai multe platforme pe care poti tranzactiona ETN. Dupa cateva incercari am ramas la KuCoin.com si mai nou Crypto.com. Te poti inregistra pe KuCoin.com folosind link-ul meu de inscriere si amandoi primim recompensa in in moneda KCS, moneda pe o care o poti tranzactiona ulterior.

Cod castigare 5000 ETN pe saptamanaCum poti castiga 5000 ETN intr-o saptamana?
Exista un premiu saptamanal de 5000 ETN si este oferit random catre cei care recomanda aplicatia. Premiul se acorda atat celui care recomanda (daca aduce 5 prieteni in retea) cat si celui care scaneaza/introduce cod. Nu stiu care sunt sansele de castig dar stiu sigur ca am cel putin una daca incerc motiv pentru care las mai jos urmatoarele:
Poti castiga daca, din aplicatie, dai click pe Castiga monede gratuite dupa care apesi Scaneaza un cod (cel din stanga) sau Introdu cod (codul meu de recomandare este: DD964C)

Consideri util acest articol? Da-i un share! Multumesc.

fashiondays.ro

About the author /


Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.