• Bucuresti
  • cutiapostala@elocvent.ro

De unde cumpar Electroneum (ETN)?

de unde cumpar ETN - Electroneum

Nu poti cumpara Electroneum (ETN) in mod direct. Poti schimba alte cryptomonezi in ETN si asta doar pe cateva site-uri. Electroneum nu este listat pe foarte multe site-uri. Urmeaza! Listarea pe cat mai multe exchangeuri v-a duce la cresterea pretului.

Din acest motiv eu am considerat ca este oportun sa investesc in aceasta moneda. Nu investesc astazi cu gandul ca maine sunt bogat dar sper ca investitia mea sa genereze un profit bun peste 2-3 ani. Poate si mai rapid.

Eu am investit putini bani si prefer sa minez cu telefonul chiar daca sunt 10 ETN-uri pe zi.

Cum cumperi ETN?
Eu am cheltuit 500$ pentru a cumpara Etherum (ETH) pe care l-am schimbat in Electroneum (ETN).

Unde tranzactionezi ETN?
In acest moment poti vinde/cumpara ETN/ETH pe KuCoin – Click aici sau pe QRYPTOS! Inregistreaza-te pe QRYPTOS – click aici si putem castiga amandoi cate 3 QASH de caciula (1 QASH = 2.5USD). ATENTIE! Pentru ca bonusul sa fie acceptat trebuie sa-ti completezi corect informatiile de profil iar contul sa fie validat si activ. Nu-s multi bani dar sunt utili pentru a putea face teste de vanzare/cumparare/conversie. In felul asta te obisnuiesti cu piata, cu platforma dar mai ales cu modul de tranzactionare.

Cod castigare 5000 ETN pe saptamanaCum poti castiga 5000 ETN intr-o saptamana?
Exista un premiu saptamanal de 5000 ETN si este oferit random catre cei care recomanda aplicatia. Premiul se acorda atat celui care recomanda (daca aduce 5 prieteni in retea) cat si celui care scaneaza/introduce cod. Nu stiu care sunt sansele de castig dar stiu sigur ca am cel putin una daca incerc motiv pentru care las mai jos urmatoarele:
Poti castiga daca, din aplicatie, dai click pe Castiga monede gratuite dupa care apesi Scaneaza un cod (cel din stanga) sau Introdu cod (codul meu de recomandare este: DD964C)

Consideri util acest articol? Da-i un share! Multumesc.

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.