Ce faci cand se blocheaza minerul de (ETN) electroneum

Ce faci cand se bloceaza minerul de (ETN) electroneum

Mining Stopped
Daca te-ai apucat de sapat dupa Electroneum (ETN) cu siguranta ai intampinat si problema blocarii aplicatiei. Sunt situatii (random) cand aplicatia se inchide si afiseaza un mesaj destul de inspaimantator: Your miner has stopped for some reason. You are being blocked from mobile mining by our system. Trebuie sa recunosc ca prima oara m-am speriat. Nu intelegeam de ce „m-au blocat”.

Imediat dupa ce apesi butonul Vezi detalii se deschide in browser pagina my.electroneum.com prin care esti anuntat ca ai fost blocat. Este  suficient sa completezi corect formularul din site si imediat dupa asta te poti intoarce la aplicatie pentru a mina. Sfatul meu este ca tu sa completezi cu date reale (tara, tip conexiune cat si locatie) pentru a populariza aceasta aplicatie si in Romania. Consider ca valoarea ETN este data si de numarul de mineri plus numarul de tranzactii cu aceasta moneda.

Cu cat minam mai multi cu atat numarul tranzactiilor creste.

Am observat ca aplicatia se blocheaza atunci cand fac trecerea de la Wi-Fi la 4G si invers. Plecand de acasa sau de la birou ies din raza WiFi. Dupa un scurt timp de minat prin conexiunea 4G aplicatia se inchide si afiseaza mesajul cu pricina. Pentru a evita asta am ales sa minez utilizand doar conexiunea 4G. N-am mai avut probleme de atunci.

Las mai jos o galerie foto cu imagini din momentul blocarii aplicatiei.

 

Cod castigare 5000 ETN pe saptamanaCum poti castiga 5000 ETN intr-o saptamana?
Exista un premiu saptamanal de 5000 ETN si este oferit random catre cei care recomanda aplicatia. Premiul se acorda atat celui care recomanda (daca aduce 5 prieteni in retea) cat si celui care scaneaza/introduce cod. Nu stiu care sunt sansele de castig dar stiu sigur ca am cel putin una daca incerc motiv pentru care las mai jos urmatoarele:
Poti castiga daca, din aplicatie, dai click pe Castiga monede gratuite dupa care apesi Scaneaza un cod (cel din stanga) sau Introdu cod (codul meu de recomandare este: DD964C)

Consideri util acest articol? Da-i un share! Multumesc.

fashiondays.ro

About the author /


Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.